Tarotkaart 'De Magiër'


Je hebt alles in handen om jouw doelen te bereiken. Het is vooral een kwestie van focus. Gebruik jouw wilskracht en geeft niet op totdat jouw doel bereikt is! De kracht ligt klaar om door jou opgepakt te worden. De magie ligt aan je voeten! Dit is wat deze tarotkaart jou wil vertellen!

Tarotkaart De Magiër

Hoewel de Magiër wordt toegeschreven aan talent en kunde kan het ook een duwtje in de goede richting zijn om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen. Wanneer je probeert een talent meester te maken; blijf doorgaan! Breid jouw vaardigheden uit door constant te blijven oefenen.

Ook kan de Magiër een geheugensteuntje zijn om in je kracht te gaan staan. Leg jouw wil op. Wees doortastend in jouw acties!

Uiteindelijk gaat de Magiër over het creëren van magie in jouw leven, of dat nu door wilskracht, durf of kunde gebeurd. Je hebt het in je om te bereken wat je wilt; geloof in jezelf!

'De Magiër' omgekeerd

Ga even bij jezelf te raden voordat het mis gaat. Misbruik jij jouw macht? Of probeer jij je wil op te leggen aan een onwillige situatie of persoon? Doe even een stapje terug; dit is niet de tijd om zaken te forceren.

Je bent nog niet klaar een een machtige positie te bekleden; trek je even terug en ontwikkel jouw vaardigheden totdat je zeker bent van jouw kunnen.

Wanneer je te maken hebt met iemand die zijn of haar positie misbruikt is nu de tijd om op te staan. Verzamel moed en confronteer deze persoon. Laat niemand jouw je kracht ontnemen!

De omgekeerde Magiër staat symbool voor zwakheid en apathie. Gebruik een krachtige aanpak wanneer je wil dat e.e.a. goed gedaan wordt. Probeer innerlijke kracht op te brengen en ga door. Sta voor jouw doel en maak geen excuses meer.

Als laatste laat deze omgekeerde tarotkaart je weten dat jouw talent nog niet uitontwikkeld is. Of het zit niet in je om door te gaan, of je hebt simpelweg meer oefening nodig. Niemand wordt van de een op de andere dag ergens goed in. Deze kaart is een teken dat je nog een lange weg te gaan hebt voordat echte kunde zich manifesteert. Je bent er nog niet helemaal klaar voor.

Vragen om over na te denken:

  • Welke stappen ben ik bereid te nemen om mijn doel te bereiken?
  • Welke vaardigheden moet ik ontwikkelen?
  • Wat betekent het voor mij om machtig te zijn?


Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels