Tarotkaart 'De Keizerin'


Tarotkaart De Keizerin geeft de voorkeur aan een verzorgende aanpak van een situatie. Of je nu geroepen wordt om aandacht aan een persoon of kind te wijden, een project of misschien jezelf. Dit is het moment voor een beetje liefdevolle verzorging. Wees teder en liefdevol; neem de rol van verzorger op je. Zorg zo goed als je kunt voor anderen. Concentreer je om veiligheid voor iedereen te realiseren. Wees moederlijk !

Tarotkaart De Keizerin

Deze kaart staat voor het moederschap; als je een vraag stelt over het ouderschap zul je de Keizerin's liefdevolle en beschermende aard willen adopteren.

Als er een vraag gesteld wordt over het verwekken van een kind dan is dit een teken dat de tijd rijp is. Ga voor het ouderschap !

De Keizerin wordt ook geassocieerd met creativiteit; hoe kun je je het best uitdrukken? Probeer jouw creativiteit, ideeën of gedachten uit te dragen zonder remmingen. Laat jezelf niet hinderen, wees open. Als je gevraagd wordt om een creatief project te starten dan is dit het groene licht !

Dit is ook de tarotkaart van het vrouwelijke leiderschap wat betekent dat een situatie een zachtere aanpak nodig heeft om het doel te bereiken. We hoeven niet altijd een strijd te voeren, soms is de vrouwelijke aanpak beter om een doel te halen.

'De Keizerin' omgekeerd

Sta je op het punt van uitputting? Zorg je voor iedereen behalve voor jezelf? Als dat zo is ben je op weg naar een burn-out. Neem even gas terug en zorg voor jezelf. Neem een time-out van het zorgen voor anderen. Maak jezelf topprioriteit !

Deze tarotkaart kan ook een teken zijn dat je je kracht weggegeven hebt. Het is tijd om deze weer terug te pakken. Dit kan betekenen dat je een grens moet trekken of op moet staan.

Omdat de keizerin vaak geassocieerd wordt met relaties kan de omgekeerde keizerin je willen zeggen dat een relatie op een kritiek punt is beland. Zorg voor hulp op stop ermee !

Vragen om over na te denken:

  • Wat probeer je op te lossen of te creëren?
  • Hoe kun je het beste een situatie of persoon verzorgen?
  • Voldoe je aan de noden van anderen? En die van jezelf?
  • Welke stappen moet je nemen om je kracht terug te krijgen?


Dagkaart van zaterdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels