Tarotkaart 'De Geliefden'


tarotkaart 'De Geliefden' geeft aan dat een belangrijke beslissing gemaakt moet worden. Voordat er een keuze gemaakt wordt is het handig om een hogere macht om advies te vragen. Focus je op wat het beste is voor alle betrokken partijen en kies het pad van de liefde. (lees verder onder de afbeelding)

Tarotkaart De Geliefden

Als het over harts-zaken gaat, adviseert deze tarotkaart om ervoor te gaan! Of het nu is om iemand mee uit of ten huwelijk te vragen; deze tarotkaart duidt erop dat je het initiatief moet nemen! Wanneer je single bent en liefde zoekt - ga naar buiten! Heb je een relatie? Dan adviseert 'de geliefden' om alles te doen om intimiteit en harmonie te betrachten.

Wanneer deze kaart naar boven komt in een werk-situatie dan kan dat duiden op een gebrek aan teamwork en communicatie. Maak keuzes die bijdragen aan een harmonieuze werksituatie. Luister naar de punten van anderen en breng mensen bij elkaar.

'De geliefden' wil ook zeggen; maak relaties jouw hoogste prioriteit. Plaats anderen eerst en probeer om mensen te ontmoeten waar ze zijn. Hoe meer je bereid bent compromissen te sluiten, hoe beter jouw relaties zullen zijn. Sterke relaties zijn de sleutel tot het bereiken van jouw doelen. Maar andere prioriteit op dit moment.

'De geliefden' omgekeerd:

Omgekeerd kan deze tarotkaart wijzen op moeite hebben om keuzes te maken. Misschien is het voor de hand liggende antwoord niet aanwezig op dit moment. Geef jezelf wat meer tijd en ruimte voordat je een belangrijke keuze maakt.

Relaties kunnen moeilijk zijn op dit moment. De andere persoon is misschien niet helemaal duidelijk over zijn of haar bedoelingen. Of misschien is dit een teken om je terug te trekken. Heroverweeg wat jij wilt en want de andere wilt. Het kan zo zijn dat je ieder heel verschillende dingen wil op dot moment. Wanneer er in dit geval niemand bereid is tot een compromis is het misschien het beste om deze relatie te laten.

Bij harts-zaken is het belangrijk om deze omgekeerde kaart te interpreteren als een teken om een bedachtzame benadering te nemen voordat je iets doet. Als je bijvoorbeeld denkt om een verbintenis aan te gaan betekent dit dat het belangrijk is om jouw relaties, of jouw hart even goed te bekijken voordat je 'ja ik wil' zegt..

Zaken om over na te denken

Wat kan ik doen om mijn relaties te verbeteren? Hoe meewerkend ben ik, of niet, met de belangrijke mensen in mijn leven. Wat wil ik op dit moment? Welke keuzes zijn op dit moment het beste voor mij en anderen in deze situatie?

Meer liefde en relatiesDagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels