Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij vindt deze maand opnieuw je innerlijke balans en dat maakt je emotioneel erg sterk. Dit gevoel zal ook zeker je uitstraling beïnvloeden en er voor zorgen dat je sociale leven hoogtij viert. Je bent erg aantrekkelijk, nog meer dan vorige maand en je liefdesleven kan vastere en serieuzere vormen gaan aannemen. Je wordt wellicht aan de haak geslagen. Trouw je in deze periode dan neem je een weloverwogen en verstandige beslissing. Maar bovenal is het devies: geniet van je gevoel gedragen te worden door de mensen om je heen. Het zal je leven verrijken en je als persoon laten groeien.

Weegschaal - oktober

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels