Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij vindt deze maand opnieuw je innerlijke balans en dat maakt je emotioneel erg sterk. Dit gevoel zal ook zeker je uitstraling beïnvloeden en er voor zorgen dat je sociale leven hoogtij viert. Je bent erg aantrekkelijk, nog meer dan vorige maand en je liefdesleven kan vastere en serieuzere vormen gaan aannemen. Je wordt wellicht aan de haak geslagen. Trouw je in deze periode dan neem je een weloverwogen en verstandige beslissing. Maar bovenal is het devies: geniet van je gevoel gedragen te worden door de mensen om je heen. Het zal je leven verrijken en je als persoon laten groeien.

Weegschaal - oktober

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van dinsdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels