Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Weegschaal

Waarschijnlijk werk jij erg hard deze maand, maar je krijgt er steeds meer moeite mee. Werk je nog met hart en ziel of wordt het een verplichting? Zorg dat je dat blijft doen waar jij je goed bij voelt. Zorg ook voor een goede balans tussen thuis en werk, zodat je op tijd stress kunt afbouwen. In de liefde ben jij nog steeds erg onderzoekend. Misschien ga je zelfs wel zover dat je je grenzen verlegt. Dat kan goed zijn en nieuwe inzichten opleveren, maar wees voorzichtig en correct. Bespreek je wensen, twijfels en ontdekkingen met je partner, zodat jullie je samen kunnen ontwikkelen.

Weegschaal - mei

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels