Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij zult deze maand gaan gebruiken om aan de realisatie van je dromen te werken. Vooral dingen die je tot nu toe gewoon niet aandurfde ga jij nu gewoon aan. Je voelt je moediger dan anders, je bent in staat over je eigen grenzen heen te gaan. Daar kan ook bij horen dat je contacten met mensen veranderen. Nieuwe contacten ontstaan en oude zul je beëindigen. Ook daar heb je nu het lef voor, je bent immers bezig je idealen te verwezenlijken. Natuurlijk zal dit niet zonder slag of stoot gaan. Een roerige tijd waarin jij je toch prettig zult voelen.

Weegschaal - maart

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van dinsdag: Acceptatie

Heb je moeite met accepteren van wat voor je ligt ? Accepteren gat altijd over dat wat in je is. Over erkennen dus. Als je jezelf accepteert ben je in staat in liefde te leven. Accepteren is noch vergoeilijken noch uitleven, het is inzien, volkomen eerlijk zijn naar jezelf. Vind je het moeilijk, begin dan met je voor te stellen dat je het erkent, waar je tegenaan loopt. Doe het stapje voor stapje.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels