Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij hebt de afgelopen tijd een aantal keuzes gemaakt in je leven en de uitwerkingen van deze keuzes worden nu voelbaar voor jou. Je krijgt een nieuwe plaats in de maatschappij maar ook in de relatie. Dat zal wel even wennen zijn voor je. Zorg dat je trouw blijft aan je eigen keuzes en principes. Laat je niet door ongeloof en onbegrip van de mensen om je heen uit het veld slaan. Dit zijn jouw keuzes geweest en het is jouw leven. Alleen jij weet hoe jij gelukkig kunt worden en alleen jij kunt ervoor zorgen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Weegschaal - maart

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels