Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Weegschaal

Je carrière voert de boventoon deze maand. Het is de beste gelegenheid om je dromen op dit vlak te laten uitkomen, die je voorlopig zult krijgen. Je sociale vaardigheden spelen daarbij een grotere rol dan doortastend optreden en hard werken. Zelfs kennis en persoonlijke vaardigheden zijn minder belangrijk dan je sociale vaardigheden. Onderhandelingen en compromissen maken het succes mogelijk. In de liefde draait het voor jou in eerste instantie om romantiek en gezelligheid. Later deze maand wordt de chemie tussen jou en je partner belangrijker en ook daar voel jij je goed bij.

Weegschaal - maart

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels