Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Weegschaal

In het begin van de maand zul je wat teruggetrokken zijn en voel je dat je inwendig in de knoop zit met je gevoelens en emoties. Je kunt je gevoelens niet uiten en dat zal onherroepelijk leiden tot strubbelingen in je relatie en in vriendschappen in het algemeen. Als je zelf niet eens weet wat je voelt, hoe kun je dat dan uitleggen aan een ander? Heel begrijpelijk, maar toch moet je proberen je gevoelens te uiten. Door dat te doen, krijg je langzaam maar zeker meer structuur in je verhaal en in je gevoelens. Aan het einde van deze maand ben je er weer helemaal bovenop.

Weegschaal - juni

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels