Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van juli


Sterrenbeeld Weegschaal

Deze maand kom jij wat weerstand tegen in je dagelijks leven. Het loopt allemaal niet zo vanzelfsprekend als jij zou willen. Bedenk voor jezelf of de weg die jij bewandelt in het leven wel de weg is die jou gelukkig maakt. Jij bent nou eenmaal niet iemand die snel van richting veranderd, dus is het extra belangrijk dat je nu de tijd neemt om je leven te overdenken. Ben jij wel echt gelukkig? Is het wellicht tijd om van richting te veranderen? En ja, veranderen gaat niet altijd pijnloos en gemakkelijk, maar uiteindelijk is het wel de enige weg naar geluk.

Weegschaal - juli

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels