Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Weegschaal

Deze maand voel jij je ronduit goed. Je bent enthousiast en je vind het heerlijk om een beetje te flirten met anderen of anderen een beetje voor de gek te houden. Kijk uit dat je, zonder dat jij je daarvan bewust bent, die ander geen pijn doet met je opmerkingen. Natuurlijk doe je dat niet met opzet, maar soms ben je gewoon te enthousiast om dat op te merken. Als je het geduld kunt opbrengen, kun je deze maand in een heftige discussie komen waarin je veel over jezelf kunt leren. Zo kun je ongewenste en verouderde gewoontes afleren.

Weegschaal - februari

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels