Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Weegschaal

Je bent echt razend populair deze maand. En het is maar goed dat er ook nog wat dingetjes tegenzitten, anders zou je beslist naast je schoenen gaan lopen. Een beetje bescheidenheid zal je sieren. Maar toch een heerlijke maand voor jou, dus geniet ervan. In de liefde ben je serieuzer en je zult ook serieuzere mensen tegenkomen, op zoek naar serieuze relaties. Je bent daarin ook meer geïnteresseerd, als je tenminste vrij bent. Ben je getrouwd dan zal de liefde tussen jullie zich verdiepen, als je daar wat moeite voor doet. Jij en je partner genieten dan samen van deze mooie maand.

Weegschaal - februari

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels