Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Weegschaal

Je kunt wat melancholiek zijn en je zou willen dat het altijd zo fijn was als het de afgelopen tijd is geweest. Zorg dat je niet teveel in die gedachtegang opgaat, voor je jet weet zit je alleen nog maar in je hoofd te denken aan wat zou kunnen. Je zou daardoor alle mooie mogelijkheden van nu uit het oog kunnen verliezen. Mentaal zit je goed in je vel en je weet goed te verwoorden wat je wilt. Je geniet van het leven en je bent graag creatief bezig. Je voelt je gesteund door je omgeving waardoor je de dagelijkse beslommeringen gemakkelijker aan kan.

Weegschaal - december

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels