Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van augustus


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij hebt voor de komende maand je agenda waarschijnlijk al weer helemaal vol gepland. Nieuwe mensen ontmoeten, dat is waar jij warm voor loopt. Maar naast deze mentale uitdaging krijg jij deze maand te maken met je fysieke gesteldheid. Je lichaam kan dat tempo van je niet bijhouden en dat ga je merken. Als je niet tijdig je rust neemt om je nieuwe ervaringen te verwerken, kun je gemakkelijk ziek worden. Je lichaam dwingt je dan gewoon om met een warme deken op de bank te gaan zitten. Het is trouwens ook heel lekker om samen met je geliefde onder die deken te kruipen!

Weegschaal - augustus

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van zondag: Inspiratie

Als inspiratie zich vandaag aandient is dit het moment om de inspiratie te volgen waar je al enige tijd mee rondloopt. Of je te openen zodat je geinspireerd kunt worden om het vervolgens te gebruiken. Ook jij bent een Goddelijk wezen dat elke dag via het hart geinspireerd wordt om te komen tot je meest prachtige zelf. Volg en wees een schepper !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels