Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van augustus


Sterrenbeeld Weegschaal

Deze maand staat voor jou in het teken van het mysterie. Het kan zijn dat je aangelokt wordt door de seksuele aantrekkingskracht van een onbekende man of vrouw. Het kan ook zo zijn dat je plots geïnteresseerd bent in leven en dood, het leven na de dood, reïncarnatie of andere spirituele zaken. Het wonderlijke is dat je in de loop van de maand ook daadwerkelijk meer inzicht zult krijgen in de meer spirituele dingen in het leven. Je zult waarschijnlijk snel verveeld zijn en je wilt niet over koetjes en kalfjes praten. Je wilt de diepte in met jouw gesprekspartner.

Weegschaal - augustus

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van dinsdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels