Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Weegschaal

Jij kampt deze maand met een berg voor je uitgeschoven emotionele aangelegenheden. Waarom laat je die dingen toch zo lang liggen? Je zult deze kritiek vaker te horen krijgen deze maand. Vergeet echter niet dat dit wordt gezegd met de beste bedoelingen. Kritiek leveren is immers voor de meeste mensen niet zo makkelijk! Ga met deze kritiek aan de slag, het zal je leven uiteindelijk een stuk aangenamer maken. Als jij deze emotionele grote schoonmaak achter de rug hebt, zul je merken dat het op alle fronten stukken beter gaat. Vooral je relatie vaart hier wel bij.

Weegschaal - april

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels