Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Weegschaal

LIEFDE staat voor jou deze maand in hoofdletters geschreven. Je hebt het gevoel dat je geluk niet op kan. Zelfs al heb je al langer een relatie, jij voelt weer vlinders in je buik en je bent weer helemaal verliefd op je partner. Je gaat deze maand veel op stap om nieuwe contacten op te doen. Je bent erg actief en je neemt absoluut te veel hooi op je vork. De liefde geeft je vleugels, maar het kan je toch te veel worden. Zorg deze maand dus tijdig voor voldoende ontspanning op zowel mentaal als fysiek niveau. Zo heb je alles tiptop voor elkaar.

Weegschaal - april

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels