Maandhoroscoop Weegschaal


Horoscoop van april


Sterrenbeeld Weegschaal

Deze maand zie je de vele mogelijkheden op je afkomen om je carrière te verbeteren en kun je niet langer stil blijven zitten. Je stort je vol overgave op de kansen die je krijgt en zult succesvol zijn. Je thuisfront zal wellicht wat minder aandacht krijgen, maar in de loop van de tijd zul je juist vanuit het thuisfront de grootste ondersteuning krijgen. Je zult deze maand ook veel behoefte hebben aan lichamelijk contact. Je libido is veel sterker dan anders en daar ga jij op jouw manier mee om. Dat de buitenwereld jou te zien krijgt is deze maand wel overduidelijk.

Weegschaal - april

Meer horoscopen voor WeegschaalEerdere maandhoroscopen voor WeegschaalDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels