Maandhoroscoop Waterman


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Waterman

Jij bent een beetje een losbol de komende tijd. Je hebt geen zin om diepzinnig bezig te zijn, je hebt zin om dingen te doen. Het liefst zonder daar eerst over na te denken. Je bent energiek en die energie die moet er uit. Of je daarbij mensen tegen de borst stoot interesseert jou niet, dat zijn problemen voor later. Het is nu de tijd om te genieten. En er gaat natuurlijk niets boven genieten! Let echter wel een beetje op de gevoelens van hen die jij lief hebt. Het zou toch zonde zijn als jij straks de mensen verliest waar je echt omgeeft.

Waterman - maart

Meer horoscopen voor WatermanEerdere maandhoroscopen voor WatermanDagkaart van woensdag: Begeerte

Als begeerte iets komt vertellen is het waarschijnlijk dat je ergens zo sterk naar verlangt dat het je uit balans brengt. Onze begeerte maakt ons blind en laat ons dingen doen die onszelf en soms ook onze omgeving geweld aandoen. Maar het verlangen is zo sterk. Ooit zul je leren dat zelfbeheersing niet zo moeilijk is als je denkt. Het is een keuze. Waarom probeer je het nu niet ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels