Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Vissen

Jij bent aan het begin van deze maand oververmoeid en dringend aan rust toe. Is dit eenmalig of moeten jouw gewoontes worden bijgesteld? Zorg in deze periode voor een pauze voordat jij door jouw lichaam tot een pauze gedwongen wordt. Neem vakantie of ga er in ieder geval een weekendje tussen uit. Even weg zijn uit je oude vertrouwde omgeving, met zijn dagelijkse sleur, doet wonderen. Je kijkt daarna weer heel anders tegen de dingen aan. Je hebt dan bovendien weer de energie om bepaalde moeilijke dingen op te pakken en uit de weg te ruimen. Doen hoor!

Vissen - september

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels