Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Vissen

Jij trekt graag de aandacht van andere mensen met nieuwe en spannende dingen. Immers jij kunt nooit genoeg ogen op je gericht hebben, het kan altijd meer. Als de dagen weer langer worden, krijg je meer energie en zul wat extra aandacht voor jou en je plannen goed kunnen gebruiken. Je begint deze maand ook weer echt zin te krijgen in contacten leggen en mensen motiveren om jouw plannen uit te voeren. Maar je hoeft er eigenlijk niet veel moeite voor te doen, met jouw persoonlijkheid zul jij altijd in het middelpunt van de belangstelling staan.

Vissen - oktober

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van zondag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels