Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Vissen

Jij trekt graag de aandacht van andere mensen met nieuwe en spannende dingen. Immers jij kunt nooit genoeg ogen op je gericht hebben, het kan altijd meer. Als de dagen weer langer worden, krijg je meer energie en zul wat extra aandacht voor jou en je plannen goed kunnen gebruiken. Je begint deze maand ook weer echt zin te krijgen in contacten leggen en mensen motiveren om jouw plannen uit te voeren. Maar je hoeft er eigenlijk niet veel moeite voor te doen, met jouw persoonlijkheid zul jij altijd in het middelpunt van de belangstelling staan.

Vissen - oktober

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels