Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van oktober


Sterrenbeeld Vissen

Jij denkt salarisverhoging te krijgen en geeft vast wat geld uit voordat je zekerheid hebt. Ai, als dat maar goed gaat! Het is ook wel een beetje erg dom om geld uit te geven dat je nog helemaal niet hebt. Het kan immers nog heel erg tegenvallen en dan zit jij met een begrotingstekort dat nog wel eens hoog kan oplopen. Wacht dus liever nog even geduldig af of en hoeveel jouw inkomen omhoog gaat. Daarna heb je nog tijd genoeg om dat extra geld uit te geven. Misschien kun je ook wat opzij zetten als appeltje voor de dorst.

Vissen - oktober

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels