Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Vissen

In principe ben jij een zuinig en niet te uitbundig mens. Jouw behoefte aan orde en regelmaat maakt het je soms lastig om voorbij al jouw verplichtingen te kijken. Ruim deze maand in je doelen ook plaats in voor plezier en ontspanning. Het helpt je om jouw leven te relativeren en dat zorgt ervoor dat je minder kritisch op anderen reageert. Je verwacht veel van jezelf en soms zelfs het onmogelijke. En dat verwacht je ook van anderen. Geen wonder dus dat jij deze maand op veel verzet kan stuiten. Praat daarover en leer zo de lat iets minder hoog te leggen voor die ander en voor jezelf.

Vissen - november

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels