Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Vissen

Jij voelt je erg gelukkig de komende tijd. In de liefde kan er veel gebeuren en jij voelt je emotioneel erg sterk. Zend echter niet alleen non-verbale signalen uit naar je geliefde, probeer ook woorden te geven aan jouw gevoelens. Dat is voor jou wel extra moeilijk, omdat jij veel meer via het emotionele kanaal communiceert dan via het mentale kanaal. Toch zul je moeten gaan praten omdat je alleen zo zeker weet dat die ander jou ook werkelijk begrepen heeft. Communicatie is een dialoog, van twee kanten is het luisteren, vragen en vertellen.

Vissen - mei

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels