Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Vissen

Jij voelt je erg gelukkig de komende tijd. In de liefde kan er veel gebeuren en jij voelt je emotioneel erg sterk. Zend echter niet alleen non-verbale signalen uit naar je geliefde, probeer ook woorden te geven aan jouw gevoelens. Dat is voor jou wel extra moeilijk, omdat jij veel meer via het emotionele kanaal communiceert dan via het mentale kanaal. Toch zul je moeten gaan praten omdat je alleen zo zeker weet dat die ander jou ook werkelijk begrepen heeft. Communicatie is een dialoog, van twee kanten is het luisteren, vragen en vertellen.

Vissen - mei

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels