Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Vissen

Het lijkt alsof jij voor alles wat je onderneemt extra je best moet doen. En dat is waarschijnlijk ook zo, omdat niemand echt weet wat jouw doelen in het leven zijn. Zo kan niemand iets extra voor jou doen, ook al zouden ze dat graag willen. Je moet meer voor jezelf opkomen en duidelijk maken wat jij wilt en dat terwijl dit niet jouw sterkste kant is. Liever zou je op de achtergrond blijven. Maar je zult merken dat je er inderdaad goed aandoet om te laten zien wie jij bent en waar jij gevoelsmatig voor staat. Zo help je jezelf en anderen.

Vissen - mei

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels