Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Vissen

De tijd is aangebroken om wat zelfverzekerde op te treden. Geloof in jezelf, want echt je bent het meer dan waard. Als anderen al denken dat jij een bepaalde opgave aan kunt, waarom twijfel je daar zelf dan nog aan? Je kunt nog beter werk afleveren als je ook zelf weet wat je wel en niet kunt. Valse bescheidenheid is dus niet op zijn plaats, wees realistisch. Het is inderdaad moeilijker je eigen kwaliteiten op hun waarde te schatten dan de kwaliteiten van anderen. Een ander lijkt het altijd beter te doen dan jij, maar dat is niet zo. Geloof in jezelf.

Vissen - mei

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels