Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Vissen

Jij maakt deze maand gemakkelijk contact met anderen. Je ondervindt weinig of geen weerstand in de ideeën die je wilt overbrengen. Een uitstekende periode dus om afspraken te maken en te zorgen dat je een lijn kunt uitstippelen die je bij jouw doelen brengt. Maar pas wel op. Je bent sterk geneigd om minder goed naar je gevoelens te luisteren en te veel te rationaliseren. Bij het nastreven van je doelen, zul je continu moeten luisteren naar jezelf en moeten terugkeren naar jezelf om er voor te zorgen dat je dat blijft doen, wat je echt wilt doen.

Vissen - maart

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels