Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van maart


Sterrenbeeld Vissen

Jij maakt deze maand gemakkelijk contact met anderen. Je ondervindt weinig of geen weerstand in de ideeën die je wilt overbrengen. Een uitstekende periode dus om afspraken te maken en te zorgen dat je een lijn kunt uitstippelen die je bij jouw doelen brengt. Maar pas wel op. Je bent sterk geneigd om minder goed naar je gevoelens te luisteren en te veel te rationaliseren. Bij het nastreven van je doelen, zul je continu moeten luisteren naar jezelf en moeten terugkeren naar jezelf om er voor te zorgen dat je dat blijft doen, wat je echt wilt doen.

Vissen - maart

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels