Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Vissen

Jouw energieke en doortastende houding geeft je deze maand een uitstraling van natuurlijk leiderschap. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Andere mensen zullen jou als vanzelf volgen. Toch kan er een conflict ontstaan, als je niet genoeg laat zien hoe jij je voelt. Zeker de mensen die echt om jou geven zullen dit niet blijvend accepteren. Zij willen niet alleen je sterke buitenkant zien maar ook je gevoelige binnenkant. Laat zien dat ook jij maar een mens bent. Je zult je echt moeten gaan afvragen hoe jij met je gevoelens omgaat.

Vissen - juni

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels