Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van juni


Sterrenbeeld Vissen

Jouw energieke en doortastende houding geeft je deze maand een uitstraling van natuurlijk leiderschap. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Andere mensen zullen jou als vanzelf volgen. Toch kan er een conflict ontstaan, als je niet genoeg laat zien hoe jij je voelt. Zeker de mensen die echt om jou geven zullen dit niet blijvend accepteren. Zij willen niet alleen je sterke buitenkant zien maar ook je gevoelige binnenkant. Laat zien dat ook jij maar een mens bent. Je zult je echt moeten gaan afvragen hoe jij met je gevoelens omgaat.

Vissen - juni

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels