Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Vissen

Dit is een verwarrende periode voor jou. Soms lijkt het wel alsof die ander alles wat jij zegt verkeerd begrijpt. Alsof die ander jou bewust uit de tent probeert te lokken. Vergeet echter niet dat dit jouw gevoel is. Dit heeft niets met die ander te maken. Probeer kalm te blijven. Reageer niet boos of gepikeerd. Juist deze situaties geven jou de mogelijkheid om te leren dat aan elke kwestie tenminste twee kanten zitten. Je kunt zo ook leren beter te bepalen wat nou jouw gevoelens bij iets zijn en wat de gevoelens van die ander zijn.

Vissen - januari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels