Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Vissen

Dit is een verwarrende periode voor jou. Soms lijkt het wel alsof die ander alles wat jij zegt verkeerd begrijpt. Alsof die ander jou bewust uit de tent probeert te lokken. Vergeet echter niet dat dit jouw gevoel is. Dit heeft niets met die ander te maken. Probeer kalm te blijven. Reageer niet boos of gepikeerd. Juist deze situaties geven jou de mogelijkheid om te leren dat aan elke kwestie tenminste twee kanten zitten. Je kunt zo ook leren beter te bepalen wat nou jouw gevoelens bij iets zijn en wat de gevoelens van die ander zijn.

Vissen - januari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels