Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Vissen

Jij hebt de komende tijd sterk de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. Helaas is niets in het leven vanzelfsprekend. Als je zelf geen initiatieven neemt dan zal er ook niets gebeuren, want als je wilt oogsten zul je eerst moeten zaaien. Controleer of de dingen die echt belangrijk zijn in jouw leven, ook werkelijk zo zijn als jij denkt. Op die manier kun je als het nodig is nog tijdig bijsturen en voorkom je teleurstellingen. Dus ga maar gauw aan de slag en stel je zaakjes veilig.

Vissen - januari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels