Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van januari


Sterrenbeeld Vissen

Jij hebt de komende tijd sterk de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. Helaas is niets in het leven vanzelfsprekend. Als je zelf geen initiatieven neemt dan zal er ook niets gebeuren, want als je wilt oogsten zul je eerst moeten zaaien. Controleer of de dingen die echt belangrijk zijn in jouw leven, ook werkelijk zo zijn als jij denkt. Op die manier kun je als het nodig is nog tijdig bijsturen en voorkom je teleurstellingen. Dus ga maar gauw aan de slag en stel je zaakjes veilig.

Vissen - januari

Meer horoscopen voor Vissen



Eerdere maandhoroscopen voor Vissen



Dagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels