Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Vissen

Jij bent een beetje een losbol de komende tijd. Je hebt geen zin om diepzinnig bezig te zijn, je hebt zin om dingen te doen. Het liefst zonder daar eerst over na te denken. Je bent energiek en die energie die moet er uit. Of je daarbij mensen tegen de borst stoot interesseert jou niet, dat zijn problemen voor later. Het is nu de tijd om te genieten. En er gaat natuurlijk niets boven genieten! Let echter wel een beetje op de gevoelens van hen die jij lief hebt. Het zou toch zonde zijn als jij straks de mensen verliest waar je echt omgeeft.

Vissen - februari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van woensdag: Rijkdom

Als je 'Rijkdom' krijgt weet dan dat het rijkdom je toekomt. En wellicht weet je dat ook wel. Rijkdom op alle gebieden wel te verstaan. Niet alleen materieel want dan is het armoede. Rijkdom is jouw vermogen, jouw capaciteit om te leven , te genieten. Rijkdom is een zijnskwaliteit. Rijkdom is de innerlijke ruimte die je voelt en de vrijheid om te zijn, en dus ook te laten zijn.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels