Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Vissen

Je stuit soms onverwachts op tegenstand, maar over het geheel is het toch een uitstekende periode voor de liefde. Jij voelt je krachtig en geniet volop van het flirten. De aandacht van de anderen doet je goed. En over aandacht hoef jij deze maand echt niet te klagen. Je was de laatste tijd wat introverter dan anders, maar het avontuur lokt je weer en jouw drang om vooruit te kijken borrelt weer op. Op alle fronten ben je bezig met nieuwe ideeën. Geen wonder ook dat niet iedereen jou bij kan houden en dat sommigen wat tegengas geven.

Vissen - februari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels