Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Vissen

Je stuit soms onverwachts op tegenstand, maar over het geheel is het toch een uitstekende periode voor de liefde. Jij voelt je krachtig en geniet volop van het flirten. De aandacht van de anderen doet je goed. En over aandacht hoef jij deze maand echt niet te klagen. Je was de laatste tijd wat introverter dan anders, maar het avontuur lokt je weer en jouw drang om vooruit te kijken borrelt weer op. Op alle fronten ben je bezig met nieuwe ideeën. Geen wonder ook dat niet iedereen jou bij kan houden en dat sommigen wat tegengas geven.

Vissen - februari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van zaterdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels