Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Vissen

Alle contacten die jij deze maand legt verlopen in harmonie. En dat geldt zowel voor familiaire contacten, liefdescontacten maar ook voor zakelijke contacten. Dus leg je lijntjes uit in deze maand. Flirten en zaken doen alles verloopt naar wens. Maar niet deze zakelijke en privé contacten door elkaar gaan halen want dat gaat het op de lange duur niet goed. Het is eveneens een mooie tijd om die problemen met dat ene familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn als jij het initiatief neemt.

Vissen - februari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels