Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van februari


Sterrenbeeld Vissen

Alle contacten die jij deze maand legt verlopen in harmonie. En dat geldt zowel voor familiaire contacten, liefdescontacten maar ook voor zakelijke contacten. Dus leg je lijntjes uit in deze maand. Flirten en zaken doen alles verloopt naar wens. Maar niet deze zakelijke en privé contacten door elkaar gaan halen want dat gaat het op de lange duur niet goed. Het is eveneens een mooie tijd om die problemen met dat ene familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal reuze blij zijn als jij het initiatief neemt.

Vissen - februari

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van dinsdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels