Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van december


Sterrenbeeld Vissen

Je voelt vlinders in jouw buik dansen. Een prima periode dus om je te wijden aan de liefde. Het kan wel zo zijn dat je tegen wat oude gevoelens aanloopt. Je vraagt je af of je emotioneel op het goede pad zit. Kijk niet te rationeel naar je gevoelens. Alleen al door die bewustwording, zul je de juiste weg vinden. Immers door er over na te denken en je gevoelens ook voor waar te nemen, zal er veel veranderen in je leven. Meer dan jij nu op het eerste gezicht zult verwachten. Het heeft alleen wel zijn tijd nodig. Laat het even rustig bezinken.

Vissen - december

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels