Maandhoroscoop Vissen


Horoscoop van augustus


Sterrenbeeld Vissen

Jij hebt echt weer zin om naar buiten te treden deze maand. Je begint langzamerhand weer open te staan voor de liefde en/of voor prettige contacten. En je zult zien dat deze contacten nu als vanzelf ontstaan. Het is een goede periode om een start te maken met een nieuw liefdesleven. Je voelt je goed en als jij goed in je vel zit, dan voel jij je mooi en in harmonie met jezelf. Gebruik deze tijd om dat te gaan doen waar jij al een tijdje hard aan toe bent. De afgelopen maanden heb je het voorbereidende werk gedaan, nu is het tijd om daarvan de vruchten te plukken.

Vissen - augustus

Meer horoscopen voor VissenEerdere maandhoroscopen voor VissenDagkaart van maandag: Armoede

De kaart 'Armoede' vraagt je te overwegen of jij er mag zijn. Of jij jezelf mag zijn. Armoede is een tekort aan voorstellingsvermogen. Van de capaciteit om te kunnen overwegen of jij naar je eigen maatstaven mag leven. Of dat je jezelf continue meet aan de maatstaven die de jouwe niet zijn. In elk mens bevindt zich de rijkdom om van zichzelf te leren houden en zichzelf te accepteren.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels