Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van september


Sterrenbeeld Maagd

Deze maand voel jij je ronduit goed. Je bent enthousiast en je vind het heerlijk om een beetje te flirten met anderen of anderen een beetje voor de gek te houden. Kijk uit dat je, zonder dat jij je daarvan bewust bent, die ander geen pijn doet met je opmerkingen. Natuurlijk doe je dat niet met opzet, maar soms ben je gewoon te enthousiast om dat op te merken. Als je het geduld kunt opbrengen, kun je deze maand in een heftige discussie komen waarin je veel over jezelf kunt leren. Zo kun je ongewenste en verouderde gewoontes afleren.

Maagd - september

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels