Maandhoroscoop Maagd


Horoscoop van mei


Sterrenbeeld Maagd

Je zult deze maand weer meer je aanleg en ambities om leiding te geven gaan tonen. Met je charmante houding en je vele nieuwe ideeën, kun je de komende tijd ook daadwerkelijk het een en ander bereiken. Je krijgt gemakkelijk de steun en medewerking van andere mensen, je bent immers zeer geliefd. Geef wel openheid van zaken, dat is echt belangrijk. Onduidelijkheid leidt gemakkelijk tot jaloezie en tegenwerking. En dat allemaal als gevolg van misverstanden, absoluut onnodig dus! Ook in de liefde kun je snel met jaloezie te maken krijgen.

Maagd - mei

Meer horoscopen voor MaagdEerdere maandhoroscopen voor MaagdDagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels