Maandhoroscoop Leeuw


Horoscoop van november


Sterrenbeeld Leeuw

Jouw sociale leven staat hoog op je prioriteitenlijstje deze maand en dat is goed. Degene die met jou een romantische relatie begint, kan rekenen op een koninklijke behandeling. Je bent op en top charmeur en je geniet ervan om de ander in de watten te leggen. Je kunt rekenen op een periode vol romantiek en erotiek. Op het werk kun jij een zakelijke relatie aangaan. Zorg ervoor dat je niet in machtsspelletjes terechtkomt. Jouw kracht ligt deze maand duidelijk op het gebied van de liefde en harmonie. Volg dus ook de meegaande weg in plaats van de tegendraadse weg.

Leeuw - november

Meer horoscopen voor LeeuwEerdere maandhoroscopen voor LeeuwDagkaart van vrijdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2022 Online Orakels