VulkaanUitleg over tarotkaart `Vulkaan`


Deze kaart staat symbool voor morele energie, rust, onstuitbaarheid en geestelijke kracht.

Een periode van morele energie en een enorme onstuitbaarheid. Niemand lijkt u te kunnen stoppen in wat u wilt of doet. Uw geestelijke kracht is zo sterk, dat het zelfs de materie zal overwinnen. U heeft echter alles op een zeer krachtige manier, volledig onder controle.

Ondanks dat is het een moeilijke periode maar u zult er toch vrede mee hebben. U reageert allang niet meer zo driftig op de dingen als voorheen. Juist daarin schuilt uw kracht en juist daardoor zult u uiteindelijk succesvol zijn. U zult zich goed weten te uiten, en ook al kunt u anderen daar behoorlijk mee kwetsen, weet dat dit iets is dat u veel eerder had moeten doen. Een tijd dus waarin u op kalme wijze veel stoom weet af te blazen en alles onder controle weet te houden.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 6 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Patroon

Als je 'Patroon' hebt getrokken dan is de kans groot dat je steeds vaker inziet dat je in herhaling valt. Dat er iets gebeurd in je leven waarvan je denkt; dit lijkt wel een vicieuze cirkel. Een patroon dus. Als je de patronen in je leven gaat ontdekken word je je meer bewust en kun je dit programma loslaten. Dan krijg je je vrijheid en stroom je.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels