VulkaanUitleg over tarotkaart `Vulkaan`


Deze kaart staat symbool voor morele energie, rust, onstuitbaarheid en geestelijke kracht.

Een periode van morele energie en een enorme onstuitbaarheid. Niemand lijkt u te kunnen stoppen in wat u wilt of doet. Uw geestelijke kracht is zo sterk, dat het zelfs de materie zal overwinnen. U heeft echter alles op een zeer krachtige manier, volledig onder controle.

Ondanks dat is het een moeilijke periode maar u zult er toch vrede mee hebben. U reageert allang niet meer zo driftig op de dingen als voorheen. Juist daarin schuilt uw kracht en juist daardoor zult u uiteindelijk succesvol zijn. U zult zich goed weten te uiten, en ook al kunt u anderen daar behoorlijk mee kwetsen, weet dat dit iets is dat u veel eerder had moeten doen. Een tijd dus waarin u op kalme wijze veel stoom weet af te blazen en alles onder controle weet te houden.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels