De RotsUitleg over tarotkaart `De Rots`


Deze kaart staat symbool voor voorzichtigheid, teruggetrokkenheid, soberheid en zelfkennis.

Een periode waarin u zichzelf wat zult terugtrekken en erg voorzichtig, terughoudend en gereserveerd zult reageren. Een periode waarin u dieper en ernstiger over de dingen na zult denken. Het lijkt nu niet de geschikte tijd voor diepe lichamelijke liefde voor de ander. Op seksueel vlak lijkt u zelfs eventjes bekoeld te zijn, al dan niet opzettelijk.

Een periode van soberheid, discretie, meditaties en het opdoen van occulte kennis, zelfkennis en verdieping in studie. U weet goed te luisteren naar wijze raad en zal als een ware geneesheer zijn voor uzelf, maar ook voor anderen. Daardoor bouwt u als het ware uw toekomst op een stevige rots!

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels