VlagUitleg over tarotkaart `Vlag`


Deze kaart staat symbool voor strijdvaardigheid, talent en vooruitgang.

U bent behoorlijk strijdvaardig en dapper en heeft aardig wat talent. U bent een ware leider, iemand die echt vooruit wil in het leven en ook heel wat vooruitgang weet te boeken, door steeds kritisch te blijven tegenover zichzelf.

Dit is een soort innerlijk gevecht dat u steeds weer inzicht geeft en waardoor u weet te ontwikkelen. De komende periode gaat u opnieuw vooruit in alles dat u onderneemt. U weet uw capaciteiten ten volle te benutten waardoor succes uw deel zal zijn. Mogelijk staat er zelfs een kleine reis voor de deur die hiermee te maken heeft.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels