VlagUitleg over tarotkaart `Vlag`


Deze kaart staat symbool voor strijdvaardigheid, talent en vooruitgang.

U bent behoorlijk strijdvaardig en dapper en heeft aardig wat talent. U bent een ware leider, iemand die echt vooruit wil in het leven en ook heel wat vooruitgang weet te boeken, door steeds kritisch te blijven tegenover zichzelf.

Dit is een soort innerlijk gevecht dat u steeds weer inzicht geeft en waardoor u weet te ontwikkelen. De komende periode gaat u opnieuw vooruit in alles dat u onderneemt. U weet uw capaciteiten ten volle te benutten waardoor succes uw deel zal zijn. Mogelijk staat er zelfs een kleine reis voor de deur die hiermee te maken heeft.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels