GolfUitleg over tarotkaart `Golf`


Deze kaart staat symbool voor samenwerking, evenwicht en aanpassingsvermogen.

De komende periode komt als een golf over u en u doet er goed aan de dingen te aanvaarden zoals ze zijn. Probeer zoveel mogelijk met anderen samen te werken, dit geeft niet alleen het beste resultaat maar is ook heel erg goed voor uw sociale leven. Samenwerking moet niet al te moeilijk zijn, want u komt goed overeen met de ander.

Het zal een periode worden van evenwicht en begrip voor elkaar waarin u goed kunt samenwerken en daardoor goede resultaten boekt. Wel dient u zich hier en daar een beetje aan te passen maar dat geldt ook voor de ander. Dit zal geen van beiden echter veel moeite kosten.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels