De DriehoekUitleg over tarotkaart `De Driehoek`


Deze kaart staat symbool voor verleiding, passie, wilskracht en geestelijk inzicht.

U bent de komende periode passioneel en wilskrachtig bezig, waarin er sprake zal zijn van een grote seksuele en spirituele aantrekkingskracht en verleiding. Dit komt mede door een sterke magnetische persoonlijkheid. Daardoor zal er ook een sterke bescherming zijn tegen magische en geestelijke aanvallen.

Het is nu ook de juiste periode om te gaan studeren en het bestuderen van spirituele zaken, magie en magnetisme. Een eventuele langdurige ziekte, staat nu op het punt te genezen of sterk te verbeteren. Een tijd van harmonie en groot geestelijk inzicht staat u te wachten waarin u het lot in eigen handen lijkt te nemen. Maar pas op dat u zich niet al te veel laat verleiden, houdt het hoofd er bij en bestudeer de zaken grondig, met uw geestelijke inzicht moet dat geen probleem zijn.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels