De DriehoekUitleg over tarotkaart `De Driehoek`


Deze kaart staat symbool voor verleiding, passie, wilskracht en geestelijk inzicht.

U bent de komende periode passioneel en wilskrachtig bezig, waarin er sprake zal zijn van een grote seksuele en spirituele aantrekkingskracht en verleiding. Dit komt mede door een sterke magnetische persoonlijkheid. Daardoor zal er ook een sterke bescherming zijn tegen magische en geestelijke aanvallen.

Het is nu ook de juiste periode om te gaan studeren en het bestuderen van spirituele zaken, magie en magnetisme. Een eventuele langdurige ziekte, staat nu op het punt te genezen of sterk te verbeteren. Een tijd van harmonie en groot geestelijk inzicht staat u te wachten waarin u het lot in eigen handen lijkt te nemen. Maar pas op dat u zich niet al te veel laat verleiden, houdt het hoofd er bij en bestudeer de zaken grondig, met uw geestelijke inzicht moet dat geen probleem zijn.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels