PrikkeldraadUitleg over tarotkaart `Prikkeldraad`


Deze kaart staat symbool voor angst waandenkbeelden, ellende en hoogmoed.Â

U zult even het gevoel gaan krijgen dat u totaal verlamd zult zijn van angst. Maar mogelijk zijn het alleen uw eigen waandenkbeelden waarin u gevangen zit. Toch staat u mede daardoor een periode te wachten van ellende en soms zelfs hoogmoed.

Een zeer slechte kaart die conflicten aanduid, soms zelfs een faillissement. Had maar beter opgelet in het verleden. Helaas kunt u er nu weinig meer aan veranderen en lijkt het alsof u voor uw fouten wordt gestraft. Een complete catastrofe, veroorzaakt door onvoorzichtigheid. Er komen heel wat schandalen aan het licht en mogelijk is er veel achtergehouden en zijn de dingen zo nu en dan wat dubieus. Slecht gerichte ambities worden in deze periode totaal afgebroken. Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels