PrikkeldraadUitleg over tarotkaart `Prikkeldraad`


Deze kaart staat symbool voor angst waandenkbeelden, ellende en hoogmoed.Â

U zult even het gevoel gaan krijgen dat u totaal verlamd zult zijn van angst. Maar mogelijk zijn het alleen uw eigen waandenkbeelden waarin u gevangen zit. Toch staat u mede daardoor een periode te wachten van ellende en soms zelfs hoogmoed.

Een zeer slechte kaart die conflicten aanduid, soms zelfs een faillissement. Had maar beter opgelet in het verleden. Helaas kunt u er nu weinig meer aan veranderen en lijkt het alsof u voor uw fouten wordt gestraft. Een complete catastrofe, veroorzaakt door onvoorzichtigheid. Er komen heel wat schandalen aan het licht en mogelijk is er veel achtergehouden en zijn de dingen zo nu en dan wat dubieus. Slecht gerichte ambities worden in deze periode totaal afgebroken. Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels