PrikkeldraadUitleg over tarotkaart `Prikkeldraad`


Deze kaart staat symbool voor angst waandenkbeelden, ellende en hoogmoed.Â

U zult even het gevoel gaan krijgen dat u totaal verlamd zult zijn van angst. Maar mogelijk zijn het alleen uw eigen waandenkbeelden waarin u gevangen zit. Toch staat u mede daardoor een periode te wachten van ellende en soms zelfs hoogmoed.

Een zeer slechte kaart die conflicten aanduid, soms zelfs een faillissement. Had maar beter opgelet in het verleden. Helaas kunt u er nu weinig meer aan veranderen en lijkt het alsof u voor uw fouten wordt gestraft. Een complete catastrofe, veroorzaakt door onvoorzichtigheid. Er komen heel wat schandalen aan het licht en mogelijk is er veel achtergehouden en zijn de dingen zo nu en dan wat dubieus. Slecht gerichte ambities worden in deze periode totaal afgebroken. Â

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 7 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels