WinterUitleg over tarotkaart `Winter`


Deze kaart is veel positiever dan hij lijkt. Hij staat symbool voor het inzien van fouten, verandering van koers, verjonging, verandering en vernieuwing en afscheid van het oude.

U heeft een behoorlijke moeilijke periode achter de rug waarin uw hele leven veranderd lijkt te zijn. Deze problemen waren niet altijd te voorkomen, maar sommige ontstonden door eigen gemaakte fouten en het afwijken van uw pad. Gelukkig zag u dat op tijd in en daarom gaat er nu veel ten goede veranderen. Aan het oude komt een einde en het is tijd voor een hergeboorte. Er staat u dan ook een periode van verandering en vernieuwing te wachten, mede omdat u het roer totaal gaat omgooien. De storm gaat daardoor liggen.

U zult zich herboren gaan voelen en een totaal ander mens. Het zal zijn alsof u jaren jonger bent. Misschien is het ook nu wel de juiste tijd die lekkere verwenkuur te doen. Pas wel op dat u niet de dingen gaat verzaken als het weer even goed gaat.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Innerlijk kind

Als je de kaart 'Innerlijk Kind' getrokken hebt, mag je je verwonderen in de speelsheid en kracht die in ieder van ons verscholen ligt. Innerlijk Kind nodigt je uit om niet vergeten te spelen. Het te troosten als het verdriet heeft. Maar het niet daarbij te laten. Het Innerlijke Kind herinnert ons aan de enorme veerkracht waarover ieder van ons beschikt !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels