WinterUitleg over tarotkaart `Winter`


Deze kaart is veel positiever dan hij lijkt. Hij staat symbool voor het inzien van fouten, verandering van koers, verjonging, verandering en vernieuwing en afscheid van het oude.

U heeft een behoorlijke moeilijke periode achter de rug waarin uw hele leven veranderd lijkt te zijn. Deze problemen waren niet altijd te voorkomen, maar sommige ontstonden door eigen gemaakte fouten en het afwijken van uw pad. Gelukkig zag u dat op tijd in en daarom gaat er nu veel ten goede veranderen. Aan het oude komt een einde en het is tijd voor een hergeboorte. Er staat u dan ook een periode van verandering en vernieuwing te wachten, mede omdat u het roer totaal gaat omgooien. De storm gaat daardoor liggen.

U zult zich herboren gaan voelen en een totaal ander mens. Het zal zijn alsof u jaren jonger bent. Misschien is het ook nu wel de juiste tijd die lekkere verwenkuur te doen. Pas wel op dat u niet de dingen gaat verzaken als het weer even goed gaat.

De betekenis van deze `Isis Tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Vissen en is 13 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Weerstand

De kaart 'Weerstand' vraagt je kijken naar waar jij weestand biedt of waar je weerstand bij voelt. Weerstand is het gevoel dat je ervaart als er iets is dat je niet wilt. Wilt voelen of wil doen of misschien niet wilt horen. Weerstand is net zoiets als controle. Als controle het actieve component is is weerstand het passieve. Weerstand maakt ons onbeweeglijk, maar het leven is beweging.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels