MachtUitleg over tarotkaart `Macht`


Als spiritueel wezen hebt u onbeperkte macht tot uw beschikking. Deze kaart vertegenwoordigt innerlijke kracht, wilskracht, moed, compassie, gulheid en liefde. Deze prachtige eigenschappen kunnen u ieder moment helpen bij het omgaan met een negatieve situatie waar u voor staat of de vele negatieve dingen die uw leven omgeven. Neem de nodige tijd om dergelijke problemen op te lossen. Macht vertegenwoordigt meer dan fysieke, externe kracht; hij kan ook emotioneel, mentaal en spiritueel tot uiting komen. Als uw lichaam, geest en ziel in balans zijn - en de kracht van de geest is aanwezig - dan zal alles worden overwonnen en een positief resultaat worden bereikt. Macht en kracht kunnen zo worden ontwikkeld dat ze in harmonie samenwerken in iedere situatie. Ieder obstakel, iedere fout helpt om uw kennis en begrip van de wereld om u heen te vergroten. Als u een fout maakt is dat een kans om even te stoppen, te luisteren en uzelf te vragen: Wat moet ik hiervan leren en hoe kan ik deze situatie verbeteren? Fouten zijn heel goede openbaringen omdat ze u de kans geven uw zwaktes te ontdekken en te zien wat er moet worden veranderd en welke gebieden van het leven moeten worden verbeterd. Ze kunnen ook een geluk bij een ongeluk zijn. Denk eraan: u bent macht!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels