TriomfUitleg over tarotkaart `Triomf`


De kracht van uw ziel duwt en stoot u steeds vooruit. Of u nu nieuwe doelen stelt, ideeën ontwikkelt of een reis plant, het is essentieel dat het zorgvuldig wordt uitgedacht. Als u contact maakt met uw innerlijke gids en die in balans brengt met zelfbeheersing, hard werken en doorzettingsvermogen, manifesteert zich dat waarschijnlijk in een zegevierend resultaat. Het is tijd om doelbewust te zijn en u volledig te richten op het einddoel. Visualiseer de succesvolle resultaten alsof ze op dit moment gebeuren. Als u hebt bereikt wat u van plan was, zal uw vermogen om andere uitdagingen in het leven aan te gaan aanzienlijk zijn gegroeid. Als u probeert vooruit te komen zonder balans, richting of leiding, dan is het gemakkelijk om van uw beoogde pad te raken en weggetrokken te worden van uw gewenste doel. Nu is het niet het moment om los te laten of u mee te laten voeren met de rivier van hel leven, want dan kunt u heel gemakkelijk de controle verliezen. Pak de riemen, houd ze stevig vast en stuur zorgvuldig in de richting van uw hoogste doel of bestemming. De triomfkaart herinnert u eraan dat u niet alleen hoeft te zijn bij alle ups en downs van het leven en uitdagingen waar u mee te maken krijgt. Dit is een moment om gebruik te maken van de krachtige kennis van anderen, maar ook de innerlijke bronnen in uzelf.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels