AfzonderingUitleg over tarotkaart `Afzondering`


Stop! Uw ziel roept en moet worden geëerd en gehoord. De antwoorden die u zoekt zijn niet altijd te vinden in de buitenwereld. Het is tijd om een stapje achteruit te doen en u terug te trekken uit de drukte. De afzonderingkaart is een herinnering hoe belangrijk het is om te pauzeren, de geest stil te maken, te mediteren, reflecteren, herevalueren en de wijsheid en antwoorden in de diepste ziel van uw zijn te ontdekken. Als u zich bewuster wordt van uw ziel en hart, versterkt u de band met de goddelijke bron; en u bent in staat u de ware perfectie weer te herinneren. Ontmoet uw ziel halverwege en plan wat tijd voor uzelf om samen te zijn met uw ziel en ook om de kracht van de geest de kans te geven u een nieuwe impuls met levenskracht en vitaliteit te geven. Wees zuinig met uw energie en pak één ding tegelijk aan terwijl u de fluisteringen van binnenuit volgt. Als er momenten van stilte en innerlijke afzondering ontstaan, gaat het niet om kwantiteit; het is de kwaliteit die telt. De ziel trekt voortdurend aan wat zij nodig heeft om te leren en groeien. In deze periode kan bijvoorbeeld iemand in uw leven komen en door zijn of haar ervaringen te delen, krijgt u misschien nuttige inzichten in en kennis over uw eigen ervaringen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels