Een nieuw begin

Stop! Uw ziel roept en moet worden geëerd en gehoord. De antwoorden die u zoekt zijn niet altijd te vinden in de buitenwereld. Het is tijd om een stapje achteruit te doen en u terug te trekken uit de drukte. De afzonderingkaart is een herinnering hoe belangrijk het is om te pauzeren, de geest stil te maken, te mediteren, reflecteren, herevalueren en de wijsheid en antwoorden in de diepste ziel van uw zijn te ontdekken. Als u zich bewuster wordt van uw ziel en hart, versterkt u de band met de goddelijke bron; en u bent in staat u de ware perfectie weer te herinneren. Ontmoet uw ziel halverwege en plan wat tijd voor uzelf om samen te zijn met uw ziel en ook om de kracht van de geest de kans te geven u een nieuwe impuls met levenskracht en vitaliteit te geven. Wees zuinig met uw energie en pak één ding tegelijk aan terwijl u de fluisteringen van binnenuit volgt. Als er momenten van stilte en innerlijke afzondering ontstaan, gaat het niet om kwantiteit; het is de kwaliteit die telt. De ziel trekt voortdurend aan wat zij nodig heeft om te leren en groeien. In deze periode kan bijvoorbeeld iemand in uw leven komen en door zijn of haar ervaringen te delen, krijgt u misschien nuttige inzichten in en kennis over uw eigen ervaringen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Janny JANNY

Spirituele Coach, bekend van tv. Ik ben heldervoelend en met mijn Zodiakkaarten kan ik op een specifieke vraag antwoord geven!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1300 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'AFZONDERING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !