Acht van GedachteUitleg over tarotkaart `Acht van Gedachte`


Je kunt altijd kiezen voor vrijheid. De situatie waarin je je bevindt geeft je waarschijnlijk het gevoel dat je gevangen zit, maar de waarheid is dat er altijd een andere weg is. Er is een weg waarmee je het ongelukkig zijn achter je laat en richting vreugde reist. Vraag je engelen om het geschenk van zelfvertrouwen. Ga naar binnen en verbind je met je innerlijke kracht, en weet dat er niets is wat jij niet kunt, als je maar in jezelf gelooft. Weiger te blijven hangen in een leven dat je niet gelukkig maakt. Wacht niet tot iemand je komt redden terwijl jij jezelf kunt bevrijden. Beloof jezelf dat je iedere dag een stapje zult zetten richting de toekomst waarnaar jij verlangt... en doe dit dan ook!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Steenbok en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Duurzaamheid

Trek je 'duurzaamheid' ? Duurzaamheid is voortgaande ontwikkeling. Dat omvat zowel groei als afbraak. Afbraak is het wegnemen of wegvallen van beletsel tot zijn. Groei is de daaropvolgende fase waarin de onbalans ontstaat die de schil vormt die vervolgens weer afgebroken wordt. Waarna de volgende cirkel ontstaat. Deze cirkels vormen een weldadige spiraal van het leven. Weet je nog ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels