Geboortemaand getal


Bereken jouw geboortemaand getalHet nummer van de geboortemaand is nuttig bij het analyseren van iemands karakter.

De geboortemaand heeft een grote invloed op ons karakter en geeft een indicatie van hoe onze jongere, meer vormende jaren ons volwassen leven zullen beïnvloeden.

Als we jong zijn, is ons lot nog niet vastgelegd, maar de gebeurtenissen die zich voordoen kunnen ons helpen ons levenspad te vormen dat voornamelijk van de leeftijd van 28 tot 56 jaar in werking treedt.

De mogelijke geboortemaand getallen


1 – Januari

Als je in januari geboren bent, zal het getal 1 een centraal punt zijn in je jonge jaren. Je bent enigszins onafhankelijk en hebt de neiging om je eigen ideeën te vormen, ongeacht de mening van anderen. Je brengt veel tijd door in je eentje en hebt daarom het vermogen om na te denken met een analytische stijl van introspectie. U bent een geboren leider en bepaalt het tempo dat anderen volgen. U kunt echter de neiging hebben om beslissingen te nemen die anderen beïnvloeden zonder eerst met hen te overleggen, zodat u misschien rekening moet houden met anderen om de harmonie te bewaren. U hebt een creatieve inslag en werkt graag in een omgeving waar u autonoom bent en een impact kunt hebben op uw omgeving.

2 – Februari

Als je in februari geboren bent, zal het getal 2 belangrijk voor je zijn omdat je in staat bent je intuïtie te gebruiken om je door die tijden te helpen waarin je je onzeker voelt. Vrouwen zullen een belangrijke rol spelen tijdens uw vroege jaren als ze helpen bepalen wat voor soort onderwijs u zult krijgen, uiteindelijk een rol spelend in de roeping die u als volwassene zult kiezen. Persoonlijke relaties zullen belangrijk voor je zijn als je hechte bondgenootschappen ontwikkelt die je door de jaren heen zult cultiveren. U bent heel gevoelig en kunt gemakkelijk gekwetst worden door tactloze woorden die overhaast worden gezegd.

3 – Maart

Als je in maart geboren bent, zal het getal 3 een prominente rol in je leven spelen. Je wordt beschouwd als een geluksvogel omdat je vaak precies op het juiste moment op de juiste plaats bent om te profiteren van een unieke kans. U bent in staat uw geld goed te beheren en hebt daardoor een aanzienlijk hogere levensstandaard dan anderen met een vergelijkbaar budget. In het algemeen hebt u een zonnig karakter dat vrienden en kennissen aantrekt, waardoor u een actief sociaal leven leidt. U kunt echter depressieve buien krijgen, waarbij professionele hulp nodig kan zijn om ervoor te zorgen dat deze donkere buien niet uitgroeien tot iets ernstigers.

4 – April

Als je in april geboren bent, zal het getal 4 een sterke invloed hebben in je jonge jaren als je werkt aan het ontwikkelen van zelfbeheersing als een mechanisme om te bereiken wat je verlangt. U bezit een persoonlijk magnetisme dat mensen naar u toe zal trekken, dus u zult uzelf niet alleen vinden, want u hebt een grote kring van vrienden en kennissen om uw agenda vol te houden. Hoewel u een geboren leider bent die in elke situatie de leiding kan nemen, zullen er gelegenheden zijn dat u zich moet afvragen of u de leiding neemt voor het grotere goed van allen of voor uw eigen persoonlijke belangen. In nood kunt u de neiging hebben uw woede op uzelf af te reageren in plaats van anderen voor het hoofd te stoten, waardoor u depressief kunt worden, te veel kunt eten of psychosomatische aandoeningen kunt ontwikkelen.

5 – Mei

Als je in mei geboren bent, zal het getal 5 een belangrijke rol in je leven spelen. U hebt de neiging zeer communicatief te zijn en zelfs als u niet praatgraag bent, zult u deze eigenschap toch tot uitdrukking brengen door veel te lezen of te schrijven. U hebt een groot respect voor autoriteit, waardoor u over het algemeen een betrouwbaar persoon bent. U gelooft in de heiligheid van het huwelijk en daarom geeft u er de voorkeur aan om elke serieuze relatie te formaliseren met een ceremonie om de band te verstevigen. U besteedt uw vrije tijd het liefst aan het najagen van plezier en geniet van gezelligheid met vrienden en familie.

6 – Juni

Als je in juni geboren bent, is het getal 6 veelbetekenend omdat je aangenaam kunt zijn en een verscheidenheid aan mensen tot je kunt aantrekken. Hoewel je verlangt naar die soulmate-verbinding die dichters door de eeuwen heen in poëzie en proza hebben beschreven, lijkt echte eenheid je vaak te ontglippen omdat er vaak een andere persoon bij betrokken zal zijn om een liaison te compliceren. Hoewel u er persoonlijk niet tegenop ziet om uw aandacht te laten afdwalen, kunt u jaloers worden op iemand die u als concurrentie beschouwt. Bovendien bent u, hoewel u de ziel van discretie kunt zijn, niet vies van het verspreiden van geruchten als u denkt dat het uw carrière zal bevorderen of het leven van uw tegenstanders moeilijk zal maken.

7 – Juli

Als je in juli geboren bent, zal het getal 7 belangrijk zijn voor de opbouw van je karakter. U bent oprecht en deze eigenschap trekt mensen naar u toe omdat ze het gevoel hebben dat er naar u geluisterd wordt. Omdat u een ijzeren wil bezit, bent u in staat om uw gedrevenheid te gebruiken om doelen te bereiken. Thuis staat hoog in het vaandel en u zult er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de gezinseenheid intact blijft. Hoewel u over het algemeen rekening houdt met anderen, kunt u met meer dan een beetje kattigheid reageren als u zich niet lekker voelt.

8 – Augustus

Als je in augustus geboren bent, zul je je sterk identificeren met het getal 8. Je bent een verantwoordelijk persoon, op wie men kan rekenen om projecten tot een goed einde te brengen en om die reden kan men op je rekenen om samenkomsten en uitjes te organiseren. U bent een liefhebbend persoon en verlangt naar bevredigende vriendschappen, romantiek, kinderen en dieren om uw leven mee te delen. Omdat u in staat bent een volhardend karakter te behouden, zelfs wanneer de omstandigheden minder dan ideaal zijn, hebt u de neiging om stressgerelateerde gezondheidsproblemen te ontwikkelen als psychosomatische reacties die u onder controle probeert te houden.

9 – September

Als je in september geboren bent, zal het getal 9 van grote betekenis zijn bij het vormen van je karakter. U zult merken dat uw levensstijl vrij plotseling en onaangekondigd zal veranderen, en daarom zou het verstandig zijn om te sparen voor een regenachtige dag om u door die magere tijden te helpen die periodiek zullen komen. U moet bezig blijven, uit noodzaak of uit vrije keuze, en zult merken dat verantwoordelijkheden de dag veel sneller voorbij laten gaan. Hoewel u zeer intelligent bent, zult u veel moeite doen om uw ware bekwaamheid te verbergen, omdat een aangeboren gevoel van bescheidenheid dergelijke uitingen ongepast vindt.

10 – Oktober

Als je in oktober geboren bent, zal het getal 10, dat een hogere vibratie van 1 is, hoog in je leven staan. Je wordt beschouwd als een geluksvogel omdat je er aanleg voor hebt om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn, waardoor je voordeel kunt halen uit het moment. U kunt heel geconcentreerd zijn wanneer u besluit een bepaalde actie te ondernemen, en u kunt zelfs af en toe in een machtsstrijd verwikkeld raken wanneer u iemand tegenkomt wiens doelen haaks staan op de uwe. Hoewel u een aangename inborst hebt die anderen tot u aantrekt, heeft uw persoonlijkheid ook een duistere kant die u alleen aan uw beste vrienden onthult.

11 – November

Als je in november geboren bent, zal het getal 11, dat een hogere vibratie van 2 is, van groot belang voor je zijn. U bent zeer intuïtief en als u zich niet bewust bent van uw gevoeligheid, kunt u vatbaar zijn voor het oppikken van de emoties van anderen. U legt veel nadruk op familiebanden en voelt verantwoordelijkheid voor broers en zussen en ouders die minder fortuinlijk zijn dan uzelf, zelfs als dit onenigheid veroorzaakt in uw eigen persoonlijke relaties. Hoewel u een zonnig karakter hebt, kunt u aan diepe depressies lijden die u tot het uiterste zult proberen te verbergen.

12 – December

Als je in december geboren bent, heb je een sterke affiniteit met het getal 12, dat een hogere vibratie is van 3. Je bezit een aangeboren filosofische kijk die je helpt een stabiele levensstijl te handhaven, zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden. U hebt ongewoon veel geluk met geld en zult merken dat u profiteert van werk, investeringen of erfenissen. U hebt een brede kennissenkring die u in staat stelt een actief sociaal leven te leiden als dat is wat u wenst. U bent heel ambitieus en zult in welk beroep u ook uitoefent, de ladder van het bedrijfsleven beklimmen. Hoewel je begripvol bent en goede raad geeft, kun je last hebben van vlagen van melancholie, waardoor je een nogal cynische kijk op het leven kunt krijgen.Hier kun je "Numerologie Assistent" bestellen - een software om de Geboortemaand en alle andere numerologie getallen te berekenen.


Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels